Naša priča

16godina na tržištu

ZADSISTEM je nastao iz želje za stvaranjem funkcionalnih i pouzdanih softversko elektronskih sustava.
Tvrtka postoji od 2007. godine.

Od tada do danas smo, upornim i predanim radom, uz puno učenja i strasti prema softverima i elektronici napravili velike iskorake u industriji.
Stvorili smo ZADVISION, jedinstveni sustav računalnog vida u Hrvatskoj - pažljivo osmišljen i s velikom preciznošću izrađen kako bi zadovoljio potrebe i najzahtjevnijih korisnika, a njegova je vrijednost i inovativnost prepoznata je i u inozemstvu.

Želimo stvarati sustave koji će korištenje tehnologije učiniti lakšim, a svijet u kojem živimo jednostavnijim i funkcionalnijim.

Videonalitika je budućnost našega svijeta. Uz ZADSISTEM neka bude vaš pouzdan partner na putu ostvarivanja boljih rezultata.

Misija brenda

Pružamo softvere i softversko-elektronske sustave visokih performansi i vrhunske kvalitete. Pažljivo brinemo o svim detaljima izrade za dugoročno zadovoljstvo klijenta. Kao pioniri u ovom području u Hrvatskoj, zajedno s Vama želimo stvoriti bolji i funkcionalniji svijet.

Vrijednosti kojima se vodimo

 • Pouzdanost
  Stvorili smo sustav na čiju se izvedbu možete osloniti. Izrađuju ga ljudi na koje uvijek možete računati.
 • Inovacija
  ZADVISION je jedinstveni sustav računalnog vida na tržištu s visokim performansama, detaljno osmišljen i precizno izrađen.
 • Stručnost
  Iza nas je puno godina rada, učenja i usavršavanja. Držimo korak s novim tehnologijama i rastemo svaki dan kako biste uz nas postizali visoke rezultate.
 • Stabilnost
  Sustav izrađujemo pažljivo iz temelja. Brinemo o svim elementima sustava s ciljem dugoročnog zadovoljstva klijenta. Kreiramo sustave na način da treba što manje kasnijih izmjena.
 • Povjerenje
  Tu smo za vas, od inicijalnog razgovora, instalacije sustava do podrške u radu sa sustavom. Vaše povjerenje nam je bitno – stojimo vam na raspolaganju kad god nas trebate.